Sökformulär

Kontor i Malmö

Sen i onsdags sitter jag på ett kontor på Lilla Torg i centrala Malmö. Där kommer jag sitta ungefär 4 timmar om dagen och arbeta. Just nu jobbar jag från 16-20 måndag-torsdag men mina arbetstider kommer att förändras lite under sommaren vilket jag såklart uppdaterar er om då.

Kontoret på Lilla Torg delar jag ihop med ett gäng IT-konsulter från DMON och några andra som precis som vi hyrt in sig i deras kontorslokaler, och där har jag ett eget litet kontorsrum. Just nu håller jag på att göra mig hemmastadd och få in lite möbler, skulle det vara någon som vill hjälpa mig med det får ni gärna hojta.

Om ni skulle vilja veta något om Amelia, tipsa om nyheter, hjälpa oss i vårt arbete eller något helt annat vet ni nu vart ni har mig, det går det att nå mig på min arbetstelefon 0735-868 703, samt mail amelia.andersdotter-office@europarl.europa.eu. Det går även twittra till @ttsim om ni vill nå mig snabbt. Om det skulle vara något viktigt så kan vi såklart även stämma möte.

Välkomna förbi och hälsa!

3 kommentarer

Vem är det som sitter och jobbar 4 timmar per dag i Malmö, är det Amelia?

Det är Tess. Det framgår om man läser tidigare inlägg. Kunde såklart varit tydligare med ett namn längst ner på inlägget. Kul med ett nytt ansikte som jobbar med Amelia, som jag för övrigt gillar skarpt.

Vi har försökt göra det tydligt vem det är som skriver genom att ha en stor bild till vänster om inlägget, under vilken namnet på den som skriver står angivet. Tanken är att ge känslan av att det finns ett lag som jobbar kring mig och mitt kontor, vilket det förstås finns, och de som skriver på bloggen skriver om sin egen verksamhet i egenskap av anställd.

De som skriver om vad jag personligen gör skriver i sådana fall "Amelia gör" eller vidtar andra åtgärder för att förtydliga att det inte är sig själva de skriver om. På motsvarande sätt skriver jag mina blogginlägg i jag-form, och det är bara jag som gör det.

Lägg till ny kommentar