Sökformulär

Nästa episod av #exile6e ute: One brilliant day funeral

4 kommentarer

Jättebra avsnitt. Vet inte om ni måste ha ambitionen att släppa ett avsnitt i veckan, det känns väldigt ambitiöst. Dock väntar jag redan på nästa avsnitt.

Det blir nog kanske inte ett i veckan nu i början, utan nog en lite ojämn ström, jag jobbade heltid nu under en vecka för att få ihop detta avsnittet så tätt inpå förra, men det kändes viktigt att det kom ut så snart som möjligt så ni fick lov att se hur ACTA röstningen gick till även bakom kulisserna. Tanken är att det ska komma ut avsnitt på relativt regelbunden basis och troligtvis tätare ju närmare vi kommer valet.

Bra jobbat med detta alla inblandade men speciellt Tess.

Jag gillar serien, formatet, innehållet och tycker att det är bara att fortsätta. Detta avsnitt är även lite bättre än föregående på det viset att det syns på lite smågrejer här och där i redigeringen, ljud och foto. De två avsnitten bådar gott inför framtiden.

För mig personligen var det kul att se att du valde exakt samma klipp från min video som jag själv tycker blev det bästa i den. Stort tack för cred i slutet också. Gjorde min dag. :)

:)

Tack så mycket för din support! det uppskattas att man få positiv feedback. Detta avsnittet har jag själv varit i Strasbourg och filmat stora delar av, och jag är lite mer kameravan än praktikanterna (som är de som vanligtvis filmar). Men jag kommer göra en liten tutorial för framtida praktikanter, som förhoppningsvis höjer kvalitén på avsnitten ytterligare inför framtiden.

Lägg till ny kommentar