Sökformulär

Nominerad till styrelsen i Piratpartiet

Ikväll fick jag ett mejl om att jag blivit nominerad till Piratpartiets styrelse. Jag har fått erbjudande om att antingen sitta på fyllnadsplats till utgången av 2015, eller som ordinarie ledamot till slutet av 2016. Ingen av uppdragen är dock i dagsläget aktuella för mig.

Mina planer nu direkt efter parlamentet är istället att fokusera på studier. Jag tackar dock för förtroendet från den eller de partimedlemmar som ville nominera mig.

5 kommentarer

Tråkigt att höra. Kryssade dig vid EU-valet i år och har ett stort förtroende för dig inom politiken. Jag hoppas på att få välja tillbaka dig vid EU-valet 2019, åtminstone!

Och det är synd för att: Partiet behöver smarta människor som brinner för frågorna. Inte sagt att det inte finns andra smarta människor i partiet också :). Men framförallt människor som brinner för frågorna.

Synd för pp att du inte ställer upp. Men du gör nog ett klokt val. Jag tror personligen att pp håller på lämna domänen kunskapsparti och transformerar i allt snabbare takt till ett populistiskt part.
Kanske är det så att plattformen pp inte är en bra plattform längre att verka från.

Lägg till ny kommentar